Privremeni prekid rada druge peći u Železari Smederevo

Bez autora
Jul 02 2012

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije Nebojša Ćirić saopštio je danas da će rad druge peći u Železari Smederevo biti obustavljen 10. jula. Ta odluka doneta je na današnjem sastanku predstavnika tri reprezentativna sindikata, poslovodstva kompanije i Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. To je privremena situacija koja je sa ekonomskog i operativnog stanovišta trenutno najbolja za Železaru Smederevo. Neće biti otpuštanja radnika i gašenja Železare Smederevo, a proizvodnja će biti obnovljena od 1. septembra. Radnici Železare Smederevo do tada će biti na odmoru ili plaćenom odsustvu.

Privremeni prekid rada druge peći u Železari SmederevoMinistar ekonomije i regionalnog razvoja u Vladi Republike Srbije Nebojša Ćirić saopštio je danas da će rad druge peći u Železari Smederevo biti obustavljen 10. jula.

Ta odluka doneta je na današnjem sastanku predstavnika tri reprezentativna sindikata, poslovodstva kompanije i Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja.

To je privremena situacija koja je sa ekonomskog i operativnog stanovišta trenutno najbolja za Železaru Smederevo, objasnio je ministar Ćirić.

Kako je istakao, neće biti otpuštanja radnika i gašenja Železare Smederevo, a proizvodnja će biti obnovljena od 1. septembra. Radnici Železare Smederevo do tada će biti na odmoru ili plaćenom odsustvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik